PUDING KOLAČ SE TOPI U USTIMA Brzinski desert sa smokvama za vrele dane avgusta
Jednostavne pripreme i ukusa koji se pamti, sjajan predlog za dolazak iznenadnih gostiju.

Potrebno je
Za koru:
Možda vas zanima:

AROMATIČNI KAPKEJKSI Naprave se lako, a pojedu brzo pa se traži dodatak
Mirisni i slatki, osvojiće vas od prvog zalogaja.

PROLEĆNI KOLAČ SA MALINAMA I ČOKOLADOM Kremast i osvežavajući desert koji miriše na ljubav
Sladak i lagan, nema ko vam neće tražiti recept.

MRAMORNI KOLAČ BOLJI OD KLASIČNOG U savršenom spoju sa kafom, za jutro koje se pamti
Sočan i sladak, obožavaćete ga od prvog zalogaja.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Nema ko će mu odoleti, a priprema je tako jednostavna
Fenomenalan desert osvojiće vas od prvog zalogaja.
- 250 g brašna
- 100 g šećera
- 1 prašak za pecivo
- 1 vanilin-šećer
- 100 g putera
- 1 jaje
Za fil:
- 1/2 l mleka
- 2 pudinga od vanile
- 200 g šećera
- 800 g pavlake
- 300 g smokava
Priprema:
Izmrvite prstima puter, dodajte brašno i ostale sastojke. Umesite prhko testo i umotajte ga u providnu foliju. Ostavite u frižideru sat-dva. Razvaljajte testo i prebacite ga u namašćen i brašnom posut kalup. Za fil skuvajte mleko sa šećerom. Dodajte puding. Dok je još vreo, sipajte pavlaku sobne temperature. Dobro umutite mikserom. Testo razvaljajte oklagijom, a fil prelijte preko. Pecite oko sat na 180 stepeni. Ohlađeni kolač dekorišite svežim smokvama. Bon appetit!

AROMATIČNI KAPKEJKSI Naprave se lako, a pojedu brzo pa se traži dodatak
Mirisni i slatki, osvojiće vas od prvog zalogaja.

PROLEĆNI KOLAČ SA MALINAMA I ČOKOLADOM Kremast i osvežavajući desert koji miriše na ljubav
Sladak i lagan, nema ko vam neće tražiti recept.

TORTA OD BATATA I CRNE ČOKOLADE Viralni recept koji je oduševio brojne domaćice
Fenomenalna poslastica jednostavne pripreme.

NEODOLJIVA ČOKOLADNA KREMPITA Kolač kakav do sada niste jeli, po receptu iz zaboravljene sveske
Kremasti kolač obožavaće cela porodica.

PROLEĆNA PITA SA JABUKAMA I MLEVENIM KEKSOM Starinska poslastica na moderan način, nema ko je ne voli
Slatka i osvežavajuća, a uspeva i početnicima.
Komentari (0)