FOKAČA Italijanska pogača mami osmeh na lice, kao izmišljena za uživanje
Neodoljivo sočna, pravićete stalno.
Sreda, 24. apr 2024.
Neodoljivo sočna, pravićete stalno.
Fokaču možete da jedete kao doručak, večeru ili da je isečete na komade veličine zalogaja i poslužite kao meze gostima uz sir, suhomesnate proizvode i salatu.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Fokaču možete da poslužite kao doručak, večeru ili da je isečete na komade veličine zalogaja i poslužite kao meze uz sir, suhomesnate proizvode i salatu.
Fud blogerka Nataša Denić koja stoji iza posećenog Instagram naloga @pecatzivota podelila je jednostavan recept za fokaču s tikvicama.
Ukoliko vam pretekne krompir od ručka zamesite ove podatne lepinjice punjene sirom,
Bakina vanglica nesebično deli svoje kulinarske tajne s vama.