FOKAČA Aromatična italijanska pogača koja ide uz sve, ukusa koji priča priče
Pljosnata pogača koja se ukrašava začinskim biljem i maslinama, uzećete parče više.
Utorak, 26. nov 2024.
Pljosnata pogača koja se ukrašava začinskim biljem i maslinama, uzećete parče više.
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
Neodoljivo sočna, pravićete stalno.
Neodoljivo sočna, pravićete stalno.
Fokaču možete da jedete kao doručak, večeru ili da je isečete na komade veličine zalogaja i poslužite kao meze gostima uz sir, suhomesnate proizvode i salatu.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Fokaču možete da poslužite kao doručak, večeru ili da je isečete na komade veličine zalogaja i poslužite kao meze uz sir, suhomesnate proizvode i salatu.
Fud blogerka Nataša Denić koja stoji iza posećenog Instagram naloga @pecatzivota podelila je jednostavan recept za fokaču s tikvicama.
Ukoliko vam pretekne krompir od ručka zamesite ove podatne lepinjice punjene sirom,
Bakina vanglica nesebično deli svoje kulinarske tajne s vama.