NAJZDRAVIJA TORTA KOJU ĆETE PRAVITI Ukus je odličan, a i lako se pravi
Klinci će je obožavati!
Zdrava torta
Sastojci:
Za koru:
100 g keksa bez šećera ili orasi i urme
1-2 kašike kokosovog ulja
malo biljnog mleka
Za fil:
voće po želji
med
čija semenke
Priprema:
Ubacite keks u blender, dodajte ulje i mleko. Izbelndirajte sve. Masa treba da bude gusta kako bi od nje mogla da se napravi kora. Sipajte sve u kalup i sabijte kako biste napravili koru. Ako želite mekšu koru, možete preliti s još malo mleka. Stavite je u frižider da se stegne. Za to vreme, dok je kora u frižideru, ubacite u blender
voće, zaslađivač. Izblendirajte sve kratko, i pri kraj blendiranja umešajte čija seme i sipajte sve preko kore.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POSLASTICA KOJA SE TOPI U USTIMA Egipatska torta se lako pravi i pogodna je za sve prilike
Uživaćete u svakom zalogaju.
RECEPT ZA NAJMEKŠE ČUPAVCE Kokos kolač koji svi vole, topi se u ustima
Uvek je bio popularan.
SVI ZNAJU ZA OVAJ DESERT Sočan i neodoljiv, lako se pravi i brzo se jede - breskvice
Pokušajte da ih napravite, nije ništa komplikovano.
STARA POSLASTICA SVIMA OMILJENA Probajte ovaj recept na ČAŠE i lenja pita će vas mamiti da uzmete još!
Nema ko ne voli ovaj ukusan desert.
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
Komentari (0)