RIBLJI SPECIJALITET Pržene krckave girice, omiljeno posno jelo
Začas napravite i uživate.

Sastojci:
Možda vas zanima:

PREDLOG ZA RUČAK Losos sa povrćem iz rerne je veoma zdrav ručak, a lako se priprema
Količinu povrća možete da menjate, kao i vrstu, u zavisnosti od onoga što imate u frižideru.

POSNI ĐUVEČ Pirinač sa povrćem će vas odlično zasititi, a može biti ručak ili večera
Ovo jelo ćete imati bar za dva dana.

POSNI RUČAK ZA ZAUZETE Orada iz rerne sa začinima, prste da poližeš!
Ukusan i zdrav ručak koji će biti gotov za pola sata.

ČISTA EGZOTIKA NA TANJIRU Losos na ananasu po receptu kulinarske blogerke Željke Draškić
Novosađanka Željka je živela na Tajlandu sedam godina i tamo dobila inspiraciju za pravljenje raznih jela, namaza i slatkiša. Ovo je jedan od njenih brojnih zanimljivih recepata.
1 kg girica
2 kašičice soli
300 g brašna
700 ml ulja
Priprema:
Girice posolite, uvaljajte dobro u brašno sa svih strana. U dubljoj šerpi zagrejte ulje i pržite girice na jačoj vatri. Stavite onoliko komada koliko je potrebno da se poređaju jedna pored druge po dnu šerpe. Povremeno ih promešajte i pržite dok ne dobiju braon boju i postanu reš. Izvadite ih na papirni ubrus da upije masnoću.

PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.
Komentari (0)