NIKAD UKUSNIJI DORUČAK Mekano testo, a preukusan nadev
Ko voli zeleniš, ovo je idealan obrok.
Pica sa spanaćem
Sastojci:
maslinovo ulje
2 čena belog luka
130 g tvrdog sira
1/4 šoljice belog pasulja
malo parmezana
120 g spanaća
Priprema:
Zagrejte rernu na 250 stepeni. Razvaljajte testo za picu i stavite ga u posudu za pečenje. Testo premažite maslinovim uljem, a zatim ravnomerno rasporedite po njemu protisnuti beli luk, tvrdi sir i beli pasulj, pa lagano pospite parmezanom. Spanać stavite u veliku činiju i dobro ga promešajte s maslinovim uljem, solju i biberom i
nakon toga ga rasporedite po pici. Pecite desetak minuta dok testo ne dobije hrskavu koricu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEALAN DORUČAK Ovako ukusne mafine nikada do sada niste probali
Sve sastojke već imate kod kuće.
POJEŠĆETE CEO PLEH Slasni burek sa spanaćem je em zdrav em ukusan
Pravićete ga stalno.
ZAPOČNITE DAN UKUSNIM DORUČKOM Pašteta od spanaća omamiće vas i mirisom i ukusom
Prosto je za napraviti.
OVO MORATE DA PROBATE! Pica sa podlogom od krompira se brzo pravi, a ukus je fantastičan!
Napravite omiljeno jelo na malo drugačiji način, nećete se pokajati.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)