NIKAD UKUSNIJI DORUČAK Mekano testo, a preukusan nadev
Ko voli zeleniš, ovo je idealan obrok.
Pica sa spanaćem
Sastojci:
maslinovo ulje
2 čena belog luka
130 g tvrdog sira
1/4 šoljice belog pasulja
malo parmezana
120 g spanaća
Priprema:
Zagrejte rernu na 250 stepeni. Razvaljajte testo za picu i stavite ga u posudu za pečenje. Testo premažite maslinovim uljem, a zatim ravnomerno rasporedite po njemu protisnuti beli luk, tvrdi sir i beli pasulj, pa lagano pospite parmezanom. Spanać stavite u veliku činiju i dobro ga promešajte s maslinovim uljem, solju i biberom i
nakon toga ga rasporedite po pici. Pecite desetak minuta dok testo ne dobije hrskavu koricu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEALAN DORUČAK Ovako ukusne mafine nikada do sada niste probali
Sve sastojke već imate kod kuće.
POJEŠĆETE CEO PLEH Slasni burek sa spanaćem je em zdrav em ukusan
Pravićete ga stalno.
ZAPOČNITE DAN UKUSNIM DORUČKOM Pašteta od spanaća omamiće vas i mirisom i ukusom
Prosto je za napraviti.
PICA SA SPANAĆEM Italijanski klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
U savršenom aromatičnom spoju, savršena za lepo veče sa prijateljima.
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
Komentari (0)