ZAPEČENI BRODIĆI NA ZDRAV NAČIN Izdubite tikvice i napravite odličan ručak
Možete eksperimentisati sa nadevom.

Brodići od tikvica
Možda vas zanima:

TRADICIONALNO JELO KOJE SVI VOLE Podvarak sa mesom po bakinom receptu topi se u ustima
Što više masti, to je ukusniji.
NAJSOČNIJI PIRINAČ Rižoto uz dodatak raznog povrća zasitiće vas vrlo brzo
Možete ga i poneti na posao ili biti prilog uz glavno jelo.
SPECIJALITET ZA SVE UKUĆANE Bolonjeze tart se lako pravi, a mnogo je ukusan
Nastavićete da pravite ovo jelo.

NAJBOLJA JE PILETINA NA INDIJSKI NAČIN Jelo se zove Tika masala i strašno je ukusan
Sve sastojke volite, sigurno.
Sastojci:
3 tikvice
200 g slaninice
1 mladi crni luk
2 čena belog luka
1 paradajz
100 g kačkavalja.
Priprema:
Tikvice dobro operite, pa im samo odsecite peteljke. Zatim ih isecite uzduž i blago ih izdubite kašikom. U posebnu činiju iseckajte beli i crni luk što sitnije, a paradajz secite na manje kockice, kao i slaninicu, te sve posolite. Tikvice poređajte u nauljenu tepsiju tako da budu okrenute kao mali čamci. Udubljenje punite smesom. Pecite 20 minuta na 200 stepeni. Pred služenje na vruće tikvice izrendajte malo kačkavalja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.
Komentari (0)