DIJETALNI ČIZKEJK IDEALAN ZA DANE NA DIJETI Ne morate da brojite kalorije, a topi se u ustima
Ni malo ne zaostaje ukusom za originalom, a uspeće svima.

Potrebno je
Možda vas zanima:

SERNIK Pečeni čizkejk poreklom iz Poljske, ukusa koji priča priče
Najbolje služite uz sladoled ili voće.

ČIZKEJK SA LAVANDOM Čuveni kolač sa sirom na drugačiji način, a nikad kremastiji
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa lavandom ćete obožavati.

BANANA ČIZKEJK Omiljeni kolač sa sirom u voćnom spoju, za prave sladokusce
Mirisni desert oduševiće i one koji ne vole slatko.

NJUJORŠKI ČIZKEJK Najpopularniji kolač sa sirom koji pomera granice dobrog ukusa
Sočan i mekan, pravićete stalno.
- 5 šargarepa
- 2 jajeta
- 2 belanca
- pola šolje integralnog brašna
- 500 g krem sira
- 1 čaša kiselog mleka
- 1 kesica želatina
- pola kesice praška za pecivo
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Oljuštite, skuvajte i ispasirajte šargarepu. U jednoj posudi umutite jaja i belanca, dodajte polovinu šargarepe, brašno i prašak za pecivo. Smesu preručite u kalup obložen pek papirom. Pecite oko 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Polovinu kesice želatina pripremite po uputstvu sa kesice i dodajte u pomešani sir i kiselo mleko. Gotovoj kori dodajte krem od sira, i ostavite u frižideru oko 3 sata. Ostatak želatina pomešajte sa ostatkom ispasirane šargarepe i rasporedite preko čizkejka. Ostavite čizkejk preko noći u frižideru, da se dobro stegne. Prijatno!

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.

SALATA SA CVEKLOM I JABUKAMA Krepi organizam u trenu, a gotova začas
U sočnom spoju sa orasima, ovakvu salatu do sada niste jeli.

HELJDINA KAŠA SA PIRINČEM Zdrava i ukusna, za savršenu užinu
Pravi se lako , a puna vitamina.
Komentari (0)