JEFTIN DORUČAK Iskoristite stari hleb da napravite poparu koja se peče u rerni

Trpeza/ V.V.

08:00

Bakina vanglica 0

Svima će se dopasti.

JEFTIN DORUČAK Iskoristite stari hleb da napravite poparu koja se peče u rerni
Shutterstock

Sastojci:

6 kriški starog hleba

200 ml pavlake za kuvanje

1 čaša (180 g) jogurta

100 g feta sira (ili sličnog)

1 kašika margarina

50 g rendanog kačkavalja

Priprema:

Hleb iseckati na kockice i poređati u uljem podmazan pleh. Sjediniti pavlaku za kuvanje i jogurt, preliti kockice hleba i ostaviti da stoji 10 minuta. Odozgo rasporediti sir i staviti margarin. Peći u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 15-20 minuta. Izvaditi, posuti rendanim kačkavaljem i vratiti posudu u rernu na 5 minuta koliko samo da se kačkavalj otopi.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading