DOMAĆE LEPINJE OD TRI SASTOJKA Jeftine i ukusne, a gotove za samo 15 minuta
Ukus ne može da se meri sa kupovnim lepinjama
Sastojci:
180 g mleka u prahu
1 kašičica praška za pecivo
5 srednjih jaja
Priprema:
Pomešajte mleko u prahu, prašak za pecivo i jaja. Dobro umutite mikserom, pa sipajte u šprica za kolače ili kesu za zamrzivač. Smesu sipajte u pleh obložen pek papirom, istisnite smesu jajastog oblika. Pecite na 180°C nekih 10 minuta.
Možda vas zanima:
DOMAĆE LEPINJE Savršene uz kajmak i ćevape, osvajaju i mirisom i ukusom
Služite tople uz prilog po želji.
DOMAĆE LEPINJE Savršene vruće uz sir i jogurt, a odlične i kada se ohlade
Uživaćete u svakom zalogaju.
VRUĆE LEPINJE SA KAJMAKOM Pravi raj za nepca, ukućani će ih razgrabiti
Služite tople uz prilog po želji.
POSNE LEPINJICE Treba vam samo 3 sastojka, a nikad ukusnije
Služite uz prilog po želji.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)