OVAKO JE I ITALIJANI PRAVE Fritata od tikvica dugo će vas držati sitim
Može i za doručak a i za večeru.

Fritata sa tikvicama
Možda vas zanima:

DA VAM UGREJE DUŠU Čorbu mogu da spremaju i zauzete žene
Ne oduzima mnogo vremena.

ZDRAVA VEČERA Ako imate tikvice u kuhinji, ovo je najbolji način da porodica bude sita
Ispašće jako ukusno jelo.


Sastojci:
2 kašike maslinovog ulja
1 glavica crnog luka
4 tikvice
1 paprika
8 jaja
sveži peršun
40 g parmezana
Priprema:
Zagrejte kašiku ulja u tiganju, pa dodajte tikvice koje ste naseckali na kolutiće, luk i papriku. Začinite i dinstajte deset minuta, mešajući dok povrće ne omekša. Kratko ohladite. Istucite jaja, peršun i polovinu parmezana. U tiganju zagrejte ulje, dodajte jaja, pa na njih ravnomerno rasporedite povrće. Pecite fritatu bez mešanja dok
rubovi ne poprime boju i odvoje se od tiganja, a sredina bude mekana. Sklonite s vatre, pospite parmezanom pa pecite u pećnici još 3 do 4 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

RUBLJOV ODNEO POBEDU: Nije uspeo Monfis da se suprotstavi!

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

MUČNO MI JE BILO DA VIDIM TELO MALOG DAVIDA U SANDUKU! Najpotresnije reči meštanina Velike Ivanče: Te scene se nikad ne zaboravljaju... (FOTO, VIDEO)

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

Najjači do sad: Svetska premijera za Smart #5 Brabus FOTO

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

OD SLEDEĆEG MESECA WHATSAPP NEĆE RADITI NA OVIM MOBILNIM TELEFONIMA! Proverite da li je vaš među njima

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)