ZOVU GA BULGOGI I JAKO JE UKUSAN Strašan ručak koji će zasititi celu porodicu
Ovo jelo dolazi iz Koreje.

Meso sa soja sosom
Možda vas zanima:
JEDE SE DOK JE TOPLA Brza pita sa mesom idealna za nedeljno jutro
Zasitite celu porodicu.
NEOBIČNIJE NE MOŽE BITI Marinada od VOĆA daće vašem mesu specifičan ukus
Pravićete stalno!

IDEJA ZA ROŠTILJANJE Napravite mesne uštipke i uživajte u prazniku
Po želji možete ih zaljutiti.
Sastojci:
600 g telećeg vrata
1 glavica crnog luka
1/2 šargarepe
1 mladi luk
1 kašika alkohola bez arome
Za sos:
70 ml soja-sosa
10 g mlevenog mladog luka
40 g šećera
1 kašika mlevenog belog luka
10 g mlevene kruške
1 kašika susamovog ulja
prstohvat bibera
Priprema:
Teletinu isecite tanko. Usitnite krušku i luk , pa pomešajte sa ostalim sastojcima za sos. Marinirajte meso u pripremljenom sosu oko sat vremena u frižideru. Isecite mladi luk, crni luk i šargarepu na komade debljine oko pola centimetra. U zagrejanom tiganju pržite marinirano meso sa kašikom alkohola na visokoj temperaturi dok se meso ne ispeče, a zatim dodajte povrće. Pržite uz mešanje dok povrće ne bude gotovo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)