NEODOLJIVO UKUSNA I LAKA ZA PRIPREMU Za sicilijanskom pastom su svi odlepili!
Idealan je predlog za ručak.

Pasta alla norma
Možda vas zanima:

OBROK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI UKUSOM Italijanske zdrave rolnice pravićete stalno!
Jela sa patlidžanom su uvek dobar izbor.

NAJUKUSNIJI JE KAD SE NAPRAVI DAN RANIJE Francuski specijalitet od povrća smazaće se za čas
Jedinstven način kako to prave Francuzi.

JEDNOSTAVNA PRIPREMA FANTASTIČNOG VARIVA Fin ručak na kašiku idealan za celu porodicu
Umesto piletine, možete staviti neku drugu vrstu mesa.

RECEPT KOJI JE OSVOJIO MILIONE DOMAĆICA Pripremite losos u najzdravijoj varijanti
I vrapci na grani znaju da je jako važno unositi svake nedelje omega 3 kiseline.
Sastojci:
1 veliki patlidžan
3 čena belog luka
5 paradajza (ili konzerva pelata)
25 g bosiljka
200 g testenine
50 g rendanog kačkavalja
ulje
Priprema:
Skuvajte testeninu prema uputstvu na kutiji. Patlidžan isecite na kockice, posolite i ostavite da odstoji pola sata. Potom ih isperite u hladnoj vodi, obrišite ubrusom pa ubacite u tiganj s vrelim uljem. Pecite 20 minuta uz povremeno mešanje. U drugom tiganju propržite sitno seckani beli luk, pa nakon nekoliko minuta ubacite i paradajz i polovinu bosiljka. Kuvajte na laganoj vatri 30 minuta da sos zgusne, pa dodajte patlidžane i kuvanu testeninu. Pospite sirom i ostatkom bosiljka.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.

KREMASTA MIMOZA SALATA Vrhunsko predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu, a ukusa koji se pamti
Sočna i ukusna, a ide uz razna jela.

CRVENO SOČIVO Ukusno i zdravo jelo koje će vas dugo držati sitim
Konkretno jelo ukusa koji priča priče.

DŽUNGLA TORTA Kremasta poslastica kakvu do sada niste jeli, svi koji su je probali je obožavaju
Sočna i voćna, za prave sladokusce.
Komentari (0)