JEDNOSTAVNA PRIPREMA FANTASTIČNOG VARIVA Fin ručak na kašiku idealan za celu porodicu
Umesto piletine, možete staviti neku drugu vrstu mesa.
Čorbasto varivo od piletine i povrća
Sastojci:
200 g pilećeg mesa bez kostiju
crni luk
4 krompira
1 šargarepa
2 paradajza
½ crvene paprike
1 manja tikvica
½ celerovog korena
2 čena belog luka
400 ml supe od kocke
1 kašičica aleve paprike
so, biber
Priprema:
Piletinu naseckajte na komadiće, a povrće dobro operite i oljuštite. Povrće iseckajte na kockice, šargarepu narendajte, pa sve propržite na ulju. Dodajte piletinu, sitno seckan beli luk, so, biber, te dinstajte. Na kraju dodajte seckani paradajz, pileću supu i papriku u prahu. Ostavite da se krčka oko pola sata.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RECEPT KOJI JE OSVOJIO MILIONE DOMAĆICA Pripremite losos u najzdravijoj varijanti
I vrapci na grani znaju da je jako važno unositi svake nedelje omega 3 kiseline.
NAJBRŽA POSNA ROZEN TORTA Poslastica koju spremate kad vam stižu nenajavljeni gosti
Dobro poznat desert koji možete jesti svaki dan.
PRAVI SE DUPLO BRŽE OD AJVARA Namaz od SUVIH paprika odličan je prilog uz roštilj
Neprikosnovenog ukusa daće obroku idealan ukus.
SLATKIŠ BOGOVA Napravite najmekši medeni kolač koji ste mogli da zamislite
Iako možda niste ljubitelj šargarepe u kolačima, ovaj će vam se dopasti.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
SOS ZA ŠPAGETE JE ISPAO PRESLAN? Uradite ovo i biće kao onaj kupovni
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)