NAJBOLJA DOMAĆA PILEĆA SUPA Toliko je ukusna da ćete tražiti još
Toplo jelo koje će vas ugrejati.
Bela pileća supa
Sastojci:
1 celo pile
5 šargarepa
3 korena peršuna
1 paškanat
1 manji koren celera
1 crni luk
1 žumance
2 dl kisele pavlake
sok 1 limuna
1/2 veze peršuna
Priprema:
U šerpu sipajte 3 l vode i stavite celo pile. Crni luk oljuštite i prepolovite, te prepecite na plotni i ubacite u supu. Kad provri, dodajte oljušteno povrće. Skuvano pile izvadite, izdvojte mu meso i iseckajte. Zelen takođe procedite i sitno iseckajte. Supu procedite da bude bistra i vratite u nju meso i zelen. Začinite solju i biberom, a kad provri dodajte umućene kiselu pavlaku, žumance i sok od limuna. Na kraju dodajte sitno seckani peršun.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
TIPIČAN BELGIJSKI RUČAK Skuvajte vaterzoi i oduševite se ukusom
Nešto potpuno drugačije.
POSTAJE SVE VIŠE POPULARAN I KOD NAS Napravite sami GI puter
Neodoljivog je ukusa.
NEODOLJIVI ĆUROSI Napravite tradicionalne slatke španske uštipke po receptu Marije Nikolić
Prave se pomoću klasičnog šprica za torte sa zvezdastim nastavkom ili šprica za tulumbe
JABUKOVAČA PO FRANCUSKOM RECEPTU Preukusna torta od jabuka i cimeta
Pravićete je za svaku gozbu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)