CICVARA Savršen doručak koji dugo drži sitim, a uspeće i početnicima
Ukusan i zdrav obrok vratiće vas u dane detinjstva.

Potrebno je
Možda vas zanima:

CICVARA PO RECEPTU NAŠIH BAKA Zovu je sirotinjsko jelo, a ona prepuna sira i kajmaka
Cicvara je staro jelo, ukuvano kukuruzno brašno sa sirom i kajmakom.

CICVARA Tradicionalno jelo koje su pravile naše bake, a vole svi
Savršen predlog za doručak ili večeru, koji će vas dugo držati sitim.

CICVARA Generacije su odrasle na ovom jelu, a sada ga se retko ko seti
Okrepiće vam dušu i telo, a neće dosaditi ni posle 1000 pravljenja.

CICVARA Po starom tradicionalnom receptu, ovo je caka da ispadne savršena
Cicvara je staro, tradicionalno jelo. Da bi vam ispala savršena, potrebno je da "pliva u masti" od sira i kajmaka.
- 300-400 g sira ili kajmaka
- 8 kašika kukuruznog brašna
- 2 dl vode
- 2 dl mleka
- 1 kašika masti nerastopljene (ako se koristi kajmak, ne treba)
- 1 kašičica soli
Priprema:
Mleko, vodu i mast stavite da prokuvaju, dodajte sir, posolite i izmešajte. Kada ponovo prokuva, smanjite temperaturu, sipajte kukuruzno brašno i neprekidno mešajte da polako krčka desetak minuta. Kad se po dnu posude uhvati kao da je malo zagorela, gotova je. Poslužite cicvaru uz kiselu pavlaku, jogurt ili kiselo mleko, a može i salata po želji. Prijatno!

GLAVOBOLjA ZA REAL: Fudbaler Madrida ide na dužu pauzu, čeka se odluka lekara

Džordž Soroš ne miruje: Upumpao 1.4 milijardi dolara za propagiranje globalističke agende

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

Pet znakova koji će imati najviše sreće u maju

Dnevni horoskop za sredu, 30. april: Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke

DžORDž SOROŠ NE MIRUJE! Upumpao 1,4 milijardi dolara za propagiranje globalističke agende!

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Sjajna prilika! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 387€ – na samo dva sata leta od Vas!

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)