PICA VEGETARIANA Posna a slasna, sa hrskavim korama. za lepo veče sa prijateljima
Pica Vegeteriana uvek je dobar izbor kada ne želite da se opterećujete kalorijama, a želite da uživate u obroku.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PICA SA SPANAĆEM Italijanski klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
U savršenom aromatičnom spoju, savršena za lepo veče sa prijateljima.

PICA MARGARITA Slasna i sočna, po receptu bez premca
Fenomenalan italijanski specijalitet, prste da poližete.

PICA SA SLANINOM Italijanski specijalitet za prave gurmane, za lepo veče sa prijateljima
Neodoljiva i slasna, najbolje odmah stavite duplu meru.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
Za testo:
- 300 g brašna
- 1 ½ dl mlake vode
- 1 kesica suvog kvasca
- 2 kašičice maslinovog ulja
- so
Za nadev:
- 150 g biljnog sira
- 1 zelena paprika
- 100 g paradajza
- pola male glavice crnog luka
- 100 g šampinjona
- 2.5 dl paradajz pirea
- origano
- crne masline bez koštice
Priprema
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Kvasac izmrvite pa mu dodajte mlaku vodu, brašno, ulje i so. Od sastojaka zamesite gletko testo koje se neće lepiti. Stavite testo na pleh obložen papirom za pečenje, pa ga rastanjite, ostavite samo deblje ivice. Zatim pustite da odstoji 15 minuta. Zasebno izrendajte sir, isecite paradajz, papriku, masline, luk na kolutiće i pečurke na listove. Onda začinite origanom paradajz. Testo premažite paradajz pireom, pa ga pospite sirom, složite papriku, paradajz, luk i pečurke. Pospite origanom. Ostavite picu da odstoji deset minuta, pa je pecite oko 20 minuta u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Bon appetit!

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala
Planirate putovanje? Ovo detaljan spisak razloga zbog kojih mogu da vas vrate sa granice

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

"Devojke, dobro vodite računa kome rađate decu": Poznatu glumicu bivši muž "udario" tamo gde najviše boli, ovo nijedna majka ne zaslužuje

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)