KOH Magični brzi kolač koji se lako priprema, uspeće svima, pa i potpunim početnicima
Jede vam se nešto slatko ali nemate puno vremena? Ili ste tek počeli da kuvate, pa niste baš vešti u pripremi jela? Imamo rešenje za vas. Napravite koh. Ovaj fenomenalni slatkiš od mleka topi se u ustima, lako i brzo se pravi, a fantastičan je.
Za koh:
- 8 jaja
- 8 kašika šećera
- 9 kašika pšeničnog griza
Za preliv:
- 1 l mleka
- 2 vanil šećera
- 6 kašika šećera
Priprema
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Odvojite žumanca od belanaca. Umutite belanca miskerom u čvrst sneg pa im polako dodajte šećer. Kada šećer dobro sjedinite dodajte griz i žumanca, sve polako špatulom sjedinite. U pleh obložen papirom za pečenje sipajte smesu. Smanjite temperaturu na 180 stepeni i pecite oko 15 minuta. za to vreme skuvajte mleko sa šećerom i vanilinim šećerima. Vruć kolač preliivajte polako sa vrućim mlekom. Prijatno!
Možda vas zanima:
KUGLOF SA KARAMELOM IZ BAKINE KUHINJE Mekan, vazdušast i prepun hrskavih oraha
Svi će vam tražiti dodatno parče.
POSNO MEDENO SRCE Ovo je najsočniji kolač koji ste ikada probali, a gotov je za pola sata
Ako postite, a jede vam se nešto slatko, evo savršenog kolača koji se brzo pravi, a ukus mu je savršen.
KOH SA MLEVENIM KEKSOM MILUJE NEPCA A savršen za iznenadne goste
Sočan i sladak, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
KOLAČ BRZI GONZALES GOTOV ZA TAČNO 3 MINUTA Nema paljenja rerne ni miksera
Savršen za iznenadne goste.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)