BRZA POSNA KEKS TORTA Uspeva i početnicima, a žele bonbone daju posenu čar
Svima uspeva, a topi se u ustima.
Potrebno je
- 500 g posnog mlevenog keksa
- 300 g žele bonbona
- 100 g seckanih oraha
- 2 kesice pudinga od vanile
- 600 ml vode
- 8 kasika šećera
- 250 g margarina
- 100 g seckane čokolade za kuvanje
Priprema
Puding skuvajte kao inače pa mu dodajte margarin i mešajte, dok se skroz ne otopi. Dodajte posni mleveni keks, žele bonbone, orahe i čokoladu pa dobro promešajte. U obložen kalup izlijte smesu i ostavite u frižideru 2 sata da se stegne. Dekorišite tortu biljnim šlagom i žele bonbonama. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POSNA KEKS TORTA Gotova za samo par minuta, a svi će vam tražiti recept
Ako volite keks, ovu tortu ćete da obožavate. Neodoljiva i slatka, nestaće sa stola odmah.
POSNA KEKS TORTA Gotova za nekoliko minuta, a nestane sa stola odmah
Jednostavna priprema koja traje samo nekoliko minuta, a neodoljiva poslastica. Napravite ovu ukusnu tortu za slavsku trpezu, obradovaćete goste a uštedećete vreme. Uspeće i potpunim početnicima.
KEKS TORTA SA POMORANDŽOM Najlepša jesenja poslastica koja se ne peče, a popravlja dan u trenu
Fenomenalna i neodoljiva, nema ko vam neće tražiti dodatno parče.
HAVANA TORTA Nepečena poslastica od samo 6 sastojaka, a mekana kao duša
U sočnom spoju sa lešnicima, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
GALETE SA CIMETOM Starinski slatkiš na drugačiji način, a mekan kao pamuk
Fenomenalne i slatke, najbolje stavite odmah duplu meru.
KEKS TORTA SA POMORANDŽOM Najlepša jesenja poslastica koja se ne peče, a popravlja dan u trenu
Fenomenalna i neodoljiva, nema ko vam neće tražiti dodatno parče.
BRAUNI SA JABUKAMA Sočni desert na zdraviji način, a mekan kao pamuk
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa jabukama ćete obožavati.
NEODOLJIVA ŠAMPITA Starinski, kremasti kolač koji se ne odbija, za sve važne prilike
Ako volite kremaste i mekane deserte, šampitu ćete obožavati.
DOMAĆI LEŠNIK KREM Zdravi namaz koji pomera granice dobrog ukusa, a savršeno se slaže sa palačinkama
Možete da ga mažete samostalno na hleb, filujete palačinke ili dodate omiljenom slatkišu.
Komentari (0)