BRZI BRAUNI Pevačica Aleksandra Radović otkriva recept za najkremastiji kolač mekan kao duša
Aleksandra Radović, pop pevačica i profesorka solfeđa i muzičke kulture, već godinama je deo muzičke scene, a na uspešnoj karijeri bez skandala mogle bi joj pozavideti brojne koleginice. Jednom prilikom je podelila recept za ovaj preukusni brauni i time pokazala da ima talenta i za kuvanje. Njenim specijalitetima najviše se obraduje ćerka Nina.
Potrebno je
- 300 g čokolade
- 150 g putera
- 250 g šećera
- 10 g brašna
- 1 vanilin šećer
- 0,5 g soli
- 3 jaja
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Čokoladu otopite sa puterom. U jednoj posudi ručno umutite šećer, jaja, vanilu i brašno. Pomešajte tu smesu sa čokoladom. Pleh obložite papirom za pečenje, pa izlijte smesu. Pecite brauni oko 25 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Dekorišite sladoledom.
Možda vas zanima:
LIMUN BRAUNI SOČNIJI OD KLASIČNOG Gotov za 20 minuta, od sastojaka koje već imate
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa limunom ćete obožavati.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
POSNI KOLAČ SA JABUKAMA Desert mekan kao duša, za prave ljubitelje voćnih kolača
Desert bez premca po receptu bez mane.
TIRAMISU SA BELOM ČOKOLADOM Još slađi od originala, poći će vam voda na usta
Italijanski klasik na drugačiji način za sve sladokusce.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo koje se odlično slaže sa šoljicom kafe
Napravite ih za doručak, a biće savršene i za večeru.
Komentari (0)