DOMAĆI IŠLERI Starinski kolačići po receptu Katarine Vojinović koji će vas vratiti u detinjstvo
Prhki čokoladni keks dobio je naziv po poznatoj austrijskoj banji Bad Išl u kojoj je nastao daleke 1832. godine.
Nedelja, 28. apr 2024.
Prhki čokoladni keks dobio je naziv po poznatoj austrijskoj banji Bad Išl u kojoj je nastao daleke 1832. godine.
A upravo je on i glavni sastojak!
Slatki greh bez glutena pravi se brzo a jede još brže.
Slatki greh bez glutena pravi se brzo a jede još brže.
Krckavi keks odlično ide uz šolju mleka ili čaja.
Neobična priprema, još neobičniji ukus.
Ovi jednostavni i ukusni keksići od samo 2 sastojka gotovi su za samo 15 minuta. Upravo su to razlozi zbog kojih su naišli na obožavatelje širom sveta, a mi vam donosimo osnovni recept koji možete dopuniti sastojcima po želji.
Ako nemate vremena za torte ili ako ne volite da ih spremate ovo ćete zavoleti i pravi je uvek. Bukvalno za svaku priliku, slave, rođendane i ostala slavlja
Vreme praznika je prošlo i više nema izgovora za višak kilograma. Dijeta ne mora da znači odricanje od slatkiša, bitno je da oni budu zdravi.
Anzak biskvit je slatkiš koji je popularan u Australiji, ali i na Novom Zelandu.