Dodajte ga uz picu ili burger, i uživajte u svakom zalogaju.

Potrebno je
Možda vas zanima:

DOMAĆI KEČAP Zdravi sos ukusa koji priča priče, a savršeno se slaže sa palačinkama i picom
Bićete oduševjeni, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

OVAKO ITALIJANI PRAVE KEČAP Zdraviji i ukusniji od kupovnog, a poboljšaće ukus svakom jelu
Domaći kečap po italijanskom receptu.

DOMAĆI KEČAP Pravi se brzo i lako, slaže se sa raznim jelima, još bolji od kupovnog
Napravite domaći sos od paradajza, bićete oduševljeni koliko je ukusan.

MESNE KNEDLE PO SVAČIJEM UKUSU Napravite ćuftice po bakinom receptu
Biće preukusne, verujte nam.
- 5 kg paradajza
- 300 g šećera
- 100 g soli
- 150 g gustina
- 100 ml sirćeta
- malo origana
- 2 g konzervansa
Priprema:
Operite i oljuštite paradajz, pa ga izblendajte u blenderu. U lonac sipajte paradajz i kuvajte, sve dok ne uvri do četiri litra. Umešajte razmućen šećer, so, gustin, sirće i origano, pa mešajte dok ne krene da se zgušnjava. Umešajte malo kozervansa, pa sve dobro izmešajte. U sterilisane staklene flaše sipajte vruć kečap. Dobro zatvorite i okrenite flaše naopako. Umotajte i ostavite 48 sati, pa prebacite na hladno.

LIDIJINA PROLEĆNA KAPRI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Lidije Đurić iz Šapca

DOMAĆI KEČAP Još ukusniji i zdraviji od onog kupovnog
Dodajte omiljenom jelu i uživajte.

NEODOLJIVI PESTO SOS Super ide uz testeninu i krompir pire
Pravi se lako, a daje šmek svakom jelu.

TAMARINA ARABIJA TORTA ZA SVE SVEČANE PRILIKE Raskošna i neodoljiva, prste da poližete
Napravite ovu očaravajuću poslasticu po receptu Tamare Đorđević iz Vranja

DOMAĆI SOS OD MIROĐIJE Savršeno ide uz meso, krompir i sarmice, a gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a daje šmek svakom jelu.
Komentari (0)