POHOVANE ŠNICLE PRAVI RUČAK Svaki dan možete spremati preukusne posne pljeskavičice
Svima će se dopasti.
Ukusne pohovane šnicle // posno
Sastojci:
10 sojinih šnicli
1/2 kašičice kurkume
1 lovorov list
4 kašike senfa
biozačin
so, biber
Za poh:
100 g brašna
1/2 kašičice mlevene crvene paprike
1 kašičica biozačina
so, biber
ulje
Priprema:
Šnicle obarite u vodi u koju ste dodali kašiku biozačina, so, biber, kurkumu i lovorov list. Kuvajte sve dok dobro ne omekšaju. Zatim ih i premažite s jedne strane senfom. Za pohovanje u brašno dodajte kašičicu biozačina, na vrh kašičice soli i bibera i pola kašičice paprike. Uvaljajte šnicle u smesu za poh i pržite u dosta ulja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POHOVANE ŠNICLE SA SUSAMOM Ovako pripremljeno belo meso je mekano, sočno i veoma ukusno
Poslužite ga uz pire krompir i sezonsku salatu.
ZAMIRISAĆE CELA KUĆA Krompir sa ruzmarinom je idealan prilog za svaki ručak
Oduševiće vas lakoća pripreme.
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
POSNE PLJESKAVICE OD OSLIĆA Prave se za tili čas, a ukus im je fenomenalan
Najbolje da ih servirate dok su još tople...
Komentari (0)