OTKRIVAMO VAM TRIK PEKARA Jedna kašičica ovog sastojka produžava svežinu hleba

Trpeza/ V.V.

17:30

Bakina vanglica 0

Nećete verovati šta stavljaju!

Hleb
Shutterstock

Kada sami umesite hleb, kiflice ili neko drugo pecivo, oni brže izgube svežinu nego isti proizvodi iz pekare. A niko ne voli da jede hleb koji se mrvi i raspada ili polusuve kifle. U čemu je tajna? Profesionalni pekari stavljaju jedan sastojak u testo koji produžava svežinu peciva. To je med. Dodajte u testo kašiku meda kada pravite hleb, kiflice ili lepinje i oni će duže ostati sveži i mekani.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading