OTKRIVAMO VAM TRIK PEKARA Jedna kašičica ovog sastojka produžava svežinu hleba
Nećete verovati šta stavljaju!

Kada sami umesite hleb, kiflice ili neko drugo pecivo, oni brže izgube svežinu nego isti proizvodi iz pekare. A niko ne voli da jede hleb koji se mrvi i raspada ili polusuve kifle. U čemu je tajna? Profesionalni pekari stavljaju jedan sastojak u testo koji produžava svežinu peciva. To je med. Dodajte u testo kašiku meda kada pravite hleb, kiflice ili lepinje i oni će duže ostati sveži i mekani.
Možda vas zanima:

PIVSKI HLEB Bez kvasca, mešenja i narastanja, a savršeno mekan!
Umesite sami hleb za tili čas.

UMESITE GA KAO IZ PEKARE! Cake za savršen domaći hleb otkriva Milica Radović iz Beograda
Volite miris i ukus vrućeg hleba, ali niste nikada probali da ga umesite jer mislite da je za to potrebno posebno umeće? Hladni dani su idealni da usavršite tu veštinu.

DOMAĆI HLEB SA KROMPIROM Mekan kao duša, samo dodajte prilog po želji
Služite vrućeg uz prilog po želji.

DOMAĆI HLEB Mekan kao duša i ukusan, po receptu bez mane
Služite ga vrućeg uz prilog po želji.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAKOVNJAČA SA MEDOM Mirisna poslastica još slađeg ukusa od koje će vam poći voda na usta
Služite uz čaj ili kafu.

LENJA PITA SA ŠLJIVAMA Još sočnija i slađa, nestaće sa stola čim se postavi
Klasik na drugačiji način.

STARINSKA CICVARA Jelo puno sira i kajmaka, super za doručak ili večeru
Držaće vas dugo sitim.

BAKIN KOLAČ SA CIMETOM Mirisni slatkiš koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Pravi se lako, a nema ko ga ne voli.

SUTLIJAŠ Jednostavan slatkiš na kome su odrasle generacije, savršen za početnike u kuhinji
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)