BIĆE OVO NAJLEPŠI KOLAČ KOJI STE JELI Prosto je nemoguće odoleti rolnicama s voćem
Poreklo vode sa slavnom italijanskog ostrva.

Rolnice s voćem
Možda vas zanima:

SAVRŠEN SPOJ HRSKAVOG TESTA I NEŽNOG KREMA Napravite najukusnije siciljanske kanoli
Jedan je od najpoznatijih recepata italijanskog ostrva.

NEODOLJIVO UKUSNA I LAKA ZA PRIPREMU Za sicilijanskom pastom su svi odlepili!
Idealan je predlog za ručak.

RECEPT KOJI JE OSVOJIO MILIONE DOMAĆICA Pripremite losos u najzdravijoj varijanti
I vrapci na grani znaju da je jako važno unositi svake nedelje omega 3 kiseline.

NAJBRŽA POSNA ROZEN TORTA Poslastica koju spremate kad vam stižu nenajavljeni gosti
Dobro poznat desert koji možete jesti svaki dan.
Sastojci:
Za testo:
1 kašika šećera
100 g brašna
2 kašike kakaoa
2 kašike otopljenog putera
1 čaša crnog vina
so
Za fil:
120 g šećera u prahu
2 kašike mleka
300 g rikote
2 šake suvog voća
Priprema:
Pomešajte brašno, jaje, otopljeni puter i so. U vinu rastopite šećer i brašno te dodajte u prethodnu smesu. Zamesite testo, zamotajte u prozirnu foliju i ostavite u frižideru jedan sat. Isecite na kvadrate i obmotajte oko kalupa spajajući dva suprotna kraja. Pržite ih u dubokom ulju i vadite kad dobiju zlatkastu boju. Stavite ih na ubrus da se ocede. Pomešajte mleko i šećer u prahu, pa u šupljine ubacite suvo voće.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

PIŠINGER OBLANDE Desert iz Beča koji osvaja ukusom od 1852.godine
Tvorac ovog čuvenog deserta bio je poslastičar Oskar Pišinger, po kome su i dobile ime.
Komentari (0)