AROMA IZ JUŽNE AMERIKE Gulaš na argentinski način postaće vaše omiljeno jelo
Nešto potpuno drugačije iz vaše kuhinje.

Argentinski gulaš
Možda vas zanima:

SLASNE I UKUSNE Krofne po bakinom receptu meke kao DUŠA
Jednostavan recepti po kom ćete ih stalno praviti.

LAGANA VEČERA ZA SVAKOG Napravite tipičnu tortilju iz Meksika
Ukus će vas oduševiti.

ROLNICA NIKAD DOSTA Spolja su hrskave, a unutra mekane
Spoj spanaća i mesa nije nikad promašaj.

KIFLICE ZA PRSTE SE LEPE Toliko sočne, toliko ukusne, a fil preukusan
Svi smo slabi na testa.
Sastojci:
300 g pilećih grudi
1 crni luk
100 g korena celera
400 g pasiranog paradajza
1 kašika mlevene paprike
1 kašičica origana
1 kašičica peršuna
3 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Pileće grudi iseckajte na srednje kocke, a crni luk i celer iseckajte sitno. U dubljem tiganju na maslinovom ulju prodinstajte luk i piletinu. Pržite ih do 10 minuta, pa dodajte celer i sve začine. Posle par minuta ubacite i pasirani paradajz, poklopite i kuvajte do 10 minuta. Ako vam je previše gusto, slobodno razredite vodom.
SAVET Kod ovog jela najbitnije je da se polako da se kuva, kako bi se sve arome savršeno povezale
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSLANIK OSUMNjIČEN ZA SILOVANjE I OTMICU DETETA: Uhapšen laburista Noris

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

ASMIN DURDŽIĆ OSRAMOĆEN PRED CELOM NACIJOM: Održana mu LEKCIJA koju će pamtiti do kraja života - ovo je ponižavajuće!

HAMAS POSLAO STRAVIČNU PORUKU, TAOCIMA SE CRNO PIŠE: "Ako vam je stalo do života..."

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

"TAKVA ŽENA PEJI NE TREBA" Zlata Petrović ne može da dođe sebi nako navodne Enine afere sa Desingericom!

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

PIŠINGER OBLANDE Desert iz Beča koji osvaja ukusom od 1852.godine
Tvorac ovog čuvenog deserta bio je poslastičar Oskar Pišinger, po kome su i dobile ime.
Komentari (0)