AROMATIČNE KRMENADLE Meso u sosu od piva sočne i ukusne
Jednostavan je recept.
Krmenadle u sosu od piva
Sastojci:
4 krmenadle
200 ml piva
2 kašike meda
1 list lovora
1 kašičica meda
so, biber po ukusu
10 g masalaca
ulje
Priprema:
Veče pre pripremite marinadu, pomešajte med i pivo. Svako parče mesa posolite i pobiberite, stavite u posudu koja ima poklopac i prelijte marinadom, pa stavite i listić lovora. Poklopite i ostavite preko noći u frižideru. U tiganj sipajte malo ulja i stavite komadić maslaca. Kada se masnoća zagreje, stavite meso da se prži na srednjoj vatri. Kada je meso skoro gotovo, sipajte polovinu marinade i ostavite da se sve fi no krčka. Povremeno prodrmajte tiganj, a meso s vremena na vreme okrećite. Kada se sos zgusne, gotovo je.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Rapsodija ukusa kojoj nećete moći da odolite
Sočne i slasne, zagrejaće vam dušu i telo.
SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.
JELO SAMO TAKVO! Monaška pita je neodoljiva i za svakog gosta
Laka je za napraviti.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)