KRILCA IZ RERNE Pikantno jelo u slasnom sosu, a meso se lepi za prste
Ručak gotov očas posla, a obožavaće cela porodica.

Potrebno je
Možda vas zanima:

KRILCA SA PARMEZANOM Hrskava i ukusna, a meso se lepi za prste
Savršeno hrskava, prste da poližete.

LJUTA KRILCA ZA GURMANE I ONE IZBIRLJIVE Prava eksplozija ukusa, a meso se lepi za prste
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u fenomenalnom obroku.

NAJHRSKAVIJA PILEĆA KRILCA Sočna i slasna, sa pivom, medom ili sosem, a meso se lepi za prste
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u slasnim krilcima.

MEDENA KRILCA SLASNIJA OD KLASIČNIH Meso se lepi za prste, postaće vaše novo omiljeno jelo
Ako volite klasična krilca, ova sa medom ćete obožavati.
- 1 kg pilećih krilaca
- 3 kašike soja sosa
- 2 kašike čili sosa
- 1 kašičica belog luka u prahu
- 2 kašike meda
- 1 kašika đumbira u prahu
- sok od jednog limuna
- 1 kašičica bibera
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- so
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte soseve, beli luk, med, đumbir, limunov sok, biber, so i mlevenu začinsku papriku. U to dodajte oprana i osušena krilca. Ostavite u marinadi bar dva sata. U pleh obložen papirom za pečenje ređajte krilca. Pecite dok ne porumene, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)