KRILCA U PIVU Aromatična i slasna, a meso se lepi za prste, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte u fenomenalnom obroku.
Potrebno je
- 6 komada pilećih krilaca
- 300 ml piva
- po ukusu sušeni bosiljak
- ulje
- so
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Posolite krilca pa ih poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Prelijte ih pivom i pospite bosiljkom. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok pivo ne ispari. Služite uz pomfrit.
Možda vas zanima:
NAJHRSKAVIJA PILEĆA KRILCA Sočna i slasna, sa pivom, medom ili sosem, a meso se lepi za prste
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u slasnim krilcima.
MEDENA KRILCA SLASNIJA OD KLASIČNIH Meso se lepi za prste, postaće vaše novo omiljeno jelo
Ako volite klasična krilca, ova sa medom ćete obožavati.
KRILCA U ČILI SOSU Aromatična i pikantna, za izbirljive i one koji obožavaju ljuto
Neodoljivi spoj piletine i ljutog čili sosa, za pravo uživanje.
KRILCA IZ RERNE Pikantno jelo u slasnom sosu, a meso se lepi za prste
Ručak gotov očas posla, a obožavaće cela porodica.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)