KUPUSARA Hrskavih kora i sočnog nadeva, ovakvu do sada niste jeli
Slasna pita za prave gurmane.
Potrebno je
- 500 g kupusa
- 1 glavica crnog luka
- 2 kašike ulja
- 1 pakovanje kora za pitu
- 3 jaja
- 200 ml jogurta
- so i biber po ukusu
Priprema:
Iseckajte crni luk i pržite ga na ulju dok ne postane zlatan. Dodajte iseckan kiseli kupus i dinstajte dok ne omekša. U posebnoj posudi umutite jaja i jogurt. Na kore za pitu rasporedite dinstani kupus i prelijte smesom od jaja i jogurta. Ponovite postupak dok ne potrošite sve sastojke, završavajući korom. Pecite pitu u zagrejanoj rerni na 180°C oko 30 minuta, dok pita ne postane zlatna. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PITA SA KUPUSOM Pravi se od gotovih kora, a sočna i slasna, ukusa koji priča priče
Držaće vas dugo sitim, a idealna za doručak ili večeru.
BAKA TO ZNA DA SPREMI NAJBOLJE Ovo je recept koje su naše nane spremale preukusnu pitu
Potrebno je samo nekoliko sastojaka.
BAKA RADINA SAVIJAČA SA KISELIM KUPUSOM Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Slasna i zasitna, po ukusu joj nema ravne.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)