KARMELIZOVANE ŠNICLE BOLJE OD KLASIČNIH Ova namirnica je glavni sastojak, a obožavaće cela porodica
Držaće vas dugo sitim, a ukućani će stajati u redu za još.

Potrebno je
Možda vas zanima:

LOVAČKE ŠNICLE Slasni specijalitet po ukusu bez premca, a meso se lepi za prste
Neodoljive, pravićete stalno.

LOVAČKE ŠNICLE Donosimo vam originalni kafanski recept, biće sočne i mekane
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u ukusnom obroku.

JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.

AKO ŽELITE DA FAŠIRANE ŠNICLE BUDU SOČNE NEMOJTE DA RADITE OVO Ovako prave turski kuvari, a uvek ispadnu neodoljive
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
- 1 glavica kupusa
- 3-4 kašike maslinovog ulja
- 2 kašike meda ili javorovog sirupa
- 2 kašike balzamiko sirćeta
- 3 čena belog luka, sitno iseckana
- so i biber po ukusu
Priprema:
Glavicu kupusa očistite od spoljašnjih listova i isecite je na debele kriške (stejkove) širine oko 2-3 cm. Pokušajte da ih sečete ravno kroz sredinu tako da kriške ostanu cele. Pomešajte maslinovo ulje, med ili javorov sirup, balzamiko, sitno iseckan beli luk, so i biber. Položite kriške kupusa na pleh obložen papirom za pečenje. Ravnomerno premažite svaku krišku pripremljenim prelivom s obe strane. Pecite na 200 stepeni 30 minuta. Povremeno ih okrenite na drugu stranu kako bi se ravnomerno ispekli i karamelizovali. Prijatno!

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.

PUNJENE PAPRIKE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Sočno i slasno jelo, ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)