KRILCA U ČILI SOSU Aromatična i pikantna, za izbirljive i one koji obožavaju ljuto
Neodoljivi spoj piletine i ljutog čili sosa, za pravo uživanje.

Potrebno je
Možda vas zanima:


KRILCA SA PARMEZANOM Hrskava i ukusna, a meso se lepi za prste
Savršeno hrskava, prste da poližete.

SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.

PILEĆA KRILCA SA PARMEZANOM Slasna i sočna, nestaće sa stola odmah
Osvajaju na prvi zalogaj, a priprema je jednostavna.
- 3 kašike ulja
- četvrt šolje pirinčanog sirćeta
- 3 kašike soja sosa
- 4 čena belog luka
- 1,5 kg pilećih krilaca
- četvrt šolje čili sosa
- 2 kašike ojster sosa
- so, biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Stavite krilca u pleh obložen papirom za pečenje. Pomešajte ulje, soja sos, izgnječen beli luk, sirće, ojster sos, so i biber, pa prelijte krilca. Pecite po 15 minuta sa svake strane, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Na kraju prelijte čili sosom. Služite uz prilog po želji.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)