KRILCA U ČILI SOSU Aromatična i pikantna, za izbirljive i one koji obožavaju ljuto
Neodoljivi spoj piletine i ljutog čili sosa, za pravo uživanje.
Potrebno je
- 3 kašike ulja
- četvrt šolje pirinčanog sirćeta
- 3 kašike soja sosa
- 4 čena belog luka
- 1,5 kg pilećih krilaca
- četvrt šolje čili sosa
- 2 kašike ojster sosa
- so, biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Stavite krilca u pleh obložen papirom za pečenje. Pomešajte ulje, soja sos, izgnječen beli luk, sirće, ojster sos, so i biber, pa prelijte krilca. Pecite po 15 minuta sa svake strane, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Na kraju prelijte čili sosom. Služite uz prilog po želji.
Možda vas zanima:
LJUTA KRILCA ZA GURMANE I ONE IZBIRLJIVE Prava eksplozija ukusa, a meso se lepi za prste
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u fenomenalnom obroku.
NAJHRSKAVIJA PILEĆA KRILCA Sočna i slasna, sa pivom, medom ili sosem, a meso se lepi za prste
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u slasnim krilcima.
MEDENA KRILCA SLASNIJA OD KLASIČNIH Meso se lepi za prste, postaće vaše novo omiljeno jelo
Ako volite klasična krilca, ova sa medom ćete obožavati.
UŠTIPCI BEZ KVASCA Spolja hrskavi, unutra mekani, a tajna je u jednom sastojku koji vam nikada ne bi pao na pamet
Ne postoji niko ko ne voli vruće uštipke. Uz pavlaku, sir ili krem, domaći džem ili šećer i cimet postaju najbolji doručak.
MAFINI SA JABUKAMA I CIMETOM Neodoljivi kolačići, u aromatičnom spoju, a prave se brzo i lako
Ako volite klasične mafine, ove sa jabukama i cimetom ćete obožavati.
DOMAĆA GIBANICA RAJ ZA NEPCA Hrskavih kora i sočnog nadeva, savršena za početak dana
Sočna pita sa gotovim korama uspeće svima, a voleće je i oni izbirljivi.
DOMAĆE PRINCES KROFNE Baka Ivanka nam je dala najbolji recept, ovako kremaste i mekane do sada niste jeli
Pogodne za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečanu trpezu.
KESTEN TORTA Brza jesenja poslastica koja pomera granice dobrog ukusa
Savršena jesenja poslastica ukusa koji se pamti, za sve prilike.
Komentari (0)