KRILCA U ČILI SOSU Aromatična i pikantna, za izbirljive i one koji obožavaju ljuto

Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Neodoljivi spoj piletine i ljutog čili sosa, za pravo uživanje.

krilca u čili sosu
Shutterstock

Potrebno je

  • 3 kašike ulja
  • četvrt šolje pirinčanog sirćeta
  • 3 kašike soja sosa
  • 4 čena belog luka
  • 1,5 kg pilećih krilaca
  • četvrt šolje čili sosa
  • 2 kašike ojster sosa
  • so, biber

Priprema: 
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Stavite krilca u pleh obložen papirom za pečenje. Pomešajte ulje, soja sos, izgnječen beli luk, sirće, ojster sos, so i biber, pa prelijte krilca. Pecite po 15 minuta sa svake strane, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Na kraju prelijte čili sosom. Služite uz prilog po želji.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading