KAPUĆINO KOLAČ Kremasti desert koji se topi u ustima, a miriše na ljubav
Kremast i ukusan, smazaće se za tren oka.

Potrebno je
Za koru:
Možda vas zanima:

MIRISNI TIRAMISU Savršen slatkiš sa kafom koji budi sva čula, po originalnom italijanskom receptu
Ako volite slatkiše i kafu, tiramisu će vam postati novi omiljeni kolač.

ITALIJANSKI KOLAČ SA KAFOM Savršen spoj deserta i omiljenog napitka, a nije tiramisu
Neodoljiv i kremast, bićete oduševljeni.

KAPUĆINO KOLAČ Savršen spoj slatkiša i omiljenog napitka, poćiće vam voda na usta
Fenomenalan i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.

MOKA KOCKE Desert sa kafom koji se topi u ustima, a savršeno ide uz omiljeni napitak
Neodoljivi slatkiš raspametiće i one izbirljive.
- 250 g keksa
- 100 g oraha
- 100 g margarina
- 200 ml mleka
- 1 kesica vanilin šećera
Za fil:
- 800 ml mleka
- 3 kesice pudinga sa ukusom slatke pavlake
- 150 g margarina
- 1 kesica vanilin šećera
- 2 kesice kapućina sa ukusom čokolade
- 150 g šećera
Za dekoraciju:
- 200 ml slatke pavlake
Priprema
Malo mleka pomešajte sa mešavinom šećera i pudinga, pa sve sjedinite. Ostatak mleka stavite u šerpicu da provri. U provrelo mleko umešajte puding pa ga skuvajte. Kuvan puding skinite sa ringle, i ostavite da se prohladi. U jednoj posudi mikserom umutite vanilin šećer, kapućino prah i otopljeni margarin, pa postepeno sipajte ohlađen puding. Sjedinite dobro smesu. Sameljite ili izblendajte u blenderu keks i orahe pa izmešajte. Dodajte otopljeni margarin, mleko i vanilin šećer. Rukom sjedinite pa izlijte u kalup. Preko kore sipajte pripremljen fil. Stavite kolač u frižider da se stegne nekoliko sati, a najbolje preko noći. Mikserom umutite slatku pavlaku pa je premažite preko fila. Secite i služite. Bon appetit!

KARAMEL SUTLIJAŠ Jeftin desert skupog ukusa na kome su odrasle generacije, nema ko ga ne voli
Sočan desert nestaće sa stola odmah.

KEKS TORTA SA BELOM ČOKOLADOM Kremasta poslastica osvaja od prvog zalogaja, a uspeva svima
Pravi se lako, a pojede brzo.

PROLEĆNI MAFINI SA JAGODAMA Apsolutno su neodoljivi, a gotovi za pola sata
Mirisni i sočni, za pravo uživanje.

ČOKOLADNI MUS Vazdušasto kremasta poslastica od koje će vam poći voda na usta
Kremasta i lagana, pravi raj za nepca.

POLICAJKA Izdašna poslastica puna čokolade i oraha, recept koji bi trebalo da zapišete
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
Komentari (0)