BOSANSKI BUREK SA MESOM RAJ ZA NEPCA Jednom kad ga probate zaboravite na pekaru
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Petak, 05. dec 2025.
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Najbolje služite uz šolju jogurta.
Najbolje služite uz jogurt ili ajran.
Najbolje služite uz jogurt ili ajran.
Mirisan i sočan, nema mu ravnog.
Polizaćete i tanjir koliko je slasan.
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola čim se postavi.
Na kraju pečenja burek poprskajte mineralnom vodom i vratite još 10 minuta u ugašenu rernu, to će mu dati hrskavost.
Mirisan i slasan, pravićete stalno.
Najbolje služite uz šolju jogurta.
Sočan i slasan, prste da poližete.
Hrskavih kora i sočnog nadeva, ni malo ne zaostaje za onim kupovnim.
Mirišljavi burek biće na vašem stolu za manje od jedan sat.
Sočan i slasan, za pravo zadovoljstvo.
Mnogima je kupovni burek omiljeni izbor za doručak. Napravite domaći burek sa mesom i bićete oduševljeni. Spoj hrskavih kora sa sočnim filom od mesa, raj je za nepca.
Ako želite burek sa hrskavom korom i bogatim nadevom, nastavite da čitate. Napravite ga za doručak, svaki zalogaj je sve bolji od prethodnog.
Savršen recept za domaćinski burek