SARMA IZ RERNE Priprema je mnogo brža, a ukusom ne zaostaje za onom klasičnom, prste da poližete
Napravite sarmu na drugačiji način, bićete oduševljeni rezultatom. Slasna i fenomenalna, pravićete stalno.
Subota, 27. apr 2024.
Napravite sarmu na drugačiji način, bićete oduševljeni rezultatom. Slasna i fenomenalna, pravićete stalno.
Sočne i slasne sarme, idealne za slavsku ili prazničnu trpezu.
U ovom receptu , fil se drugačije pravi a slanina daje posebnu draž.
U ovom receptu , fil se drugačije pravi a slanina daje posebnu draž.
Ovu sarmu rado jedu i oni koji ne poste.
Ovakav recept još niste pročitali.
Tradicionalna jela, pripremljena na vegetarijanski način, osim što su ukusna, daju posebnu čar trpezi, tokom posta naročito što se možemo sećati tradicije, naših baka i djtinjstva.
Lako se prave i uvijaju.
Ovo je još jedan od načina na koji možete napraviti naš omiljeni specijalitet.
Uz dodatak kiselog mleka, neodoljiv obrok.
Ukus je neprikosnoven!
Poseban je recept.
Od tako jednostavnih sastojaka ispadne tako ukusno jelo
Probajte naš specijalitet na malo drugačiji način.
Sarma sa prazilukom i pirinčem je starinsko jelo koje je neizostavno na trpezi u vreme posta.
Mešavina mlevenog mesa i suvih rebara ovoj sarmi daje poseban ukus i miris.
Kažu da je jedno od omiljenih zimskih jela Miloša Obrenovića bila sarma koji je njegova majka, baba Višnja, nadgledala dok se krčkala na vatri da nešto ne bi pošlo po zlu. Osim njenog recepta, koji vam dajemo u nastavku, na kraju teksta vam otkrivamo trikove za spremanje sarme po receptu čuvene Baba Višnje.