LETNJA SARMA BOLJA OD ZIMSKE Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim, a pomera granice dobrog ukusa
Savršena za sve svečane prilike, a obožavaće cela porodica.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Savršena za sve svečane prilike, a obožavaće cela porodica.
Savršena za svečanu i slavsku trpezu, prste da poližete.
Napravite sarmu na drugačiji način, bićete oduševljeni rezultatom. Slasna i fenomenalna, pravićete stalno.
Napravite sarmu na drugačiji način, bićete oduševljeni rezultatom. Slasna i fenomenalna, pravićete stalno.
Sočne i slasne sarme, idealne za slavsku ili prazničnu trpezu.
U ovom receptu , fil se drugačije pravi a slanina daje posebnu draž.
Ovu sarmu rado jedu i oni koji ne poste.
Ovakav recept još niste pročitali.
Tradicionalna jela, pripremljena na vegetarijanski način, osim što su ukusna, daju posebnu čar trpezi, tokom posta naročito što se možemo sećati tradicije, naših baka i djtinjstva.
Lako se prave i uvijaju.
Ovo je još jedan od načina na koji možete napraviti naš omiljeni specijalitet.
Uz dodatak kiselog mleka, neodoljiv obrok.
Ukus je neprikosnoven!
Poseban je recept.
Od tako jednostavnih sastojaka ispadne tako ukusno jelo
Probajte naš specijalitet na malo drugačiji način.
Sarma sa prazilukom i pirinčem je starinsko jelo koje je neizostavno na trpezi u vreme posta.