ZDRAVIJU VEČERU NEĆETE IMATI Obrok koji obiluje vitamina iz povrća
Svakojake boje će se naći u vašem tanjiru.
Povrće u loncu
Sastojci:
500 g krompira
300 g pečuraka
2 paprike
2 šargarepe
sos ili pelat od paradajza
veza praziluka, začini
Priprema:
Praziluk iseckajte i kratko prodinstajte na vodi. Krompir secite na kriške, šargarepu na kolutove, svežu papriku na krugove, a pečurke na četvrtine. Sve ređajte u zemljani sud ili posudu koja može u rernu. Posolite, dodajte začine po želji i ukusu, pa nalijte sok od paradajza ili pelat, pa stavite u zagrejanu rernu. Kada se krompir skuva, jelo je gotovo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PUN TANJIR ZDRAVLJA Osnovni recept za vitaminsku bombu
Što više povrća, to bolje.
SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.
JELO SAMO TAKVO! Monaška pita je neodoljiva i za svakog gosta
Laka je za napraviti.
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
Komentari (0)