AROMATIČNI KROMPIR IZ GRČKE Spremite se za boravak na plaži uz nezaobilaznu hranu
Ne smete da ga propustite ako ste na letovanju.

Grčki krompir
Možda vas zanima:
KAPONATA, UKUSNA I SLASNA Napravite ručak i oduševite celu porodicu
Niste do sada pravili ovakvo jelo.

ŠTA BI SE DRUGO JELO U ITALIJI Neodoljiv sendvič sa ČETIRI vrste sira
Kremasto i ukusno.

ŠPANCI ZNAJU TAJNU Neodoljivi topli sendvič sa SERANO šunkom pravićete odmah!
Ko će moći da mu odoli?

SLATKIŠ ZA SAMO 20 MINUTA Neodoljive pomorandža kocke po receptu Biserke Radovanović
Smesu bi trebalo kuvati najviše 10 do 15 minuta na što nižoj temperaturi.
Sastojci:
1,5 kg sitnijih krompira
2 kašike maslinovog ulja
2 kašike putera
sok od jednog limuna
4 čena belog luka
1 kašika origana
1 kašika aleve paprike
2 kašike peršuna
narendana kora 1 limuna
so
Priprema:
U lonac ubacite krompire isečene napola po dužini, maslinovo ulje, puter, beli luk, origano i papriku, pa dodajte limun. Posolite i pobiberite po želji. Poklopite i krčkajte na slaboj vatri sve dok krompiri ne postanu mekani. Poslužite odmah, garnirano peršunom i rendanim limunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)