BRZA VEČERA ILI DORUČAK Punjeni i hrskavi hleb ide uz svako jelo

Alo.rs

12:47

Sezonski recepti 0

Možete koristiti i bajati hleb.

BRZA VEČERA ILI DORUČAK Punjeni i hrskavi hleb ide uz svako jelo
pixabay

Punjeni hrskavi hleb

Sastojci:

1 hleb

200 g rendane gaude

150 g feta sira

100 g putera

4 čena belog luka

1 ljuta papričica

2 kašike seckanog peršuna

Priprema:

Puter sobne temperature izmešajte s protisnutim belim lukom i peršunom, zamotajte ga u foliju i stavite u frižider. Hleb isecite po dužini i širini, poput  mreže. Rezovi treba da budu pet centimetara. Pazite da ne preterate da se ne bi raspao. Pomešajte rendani sir i izmrvljenu fetu sa sitno seckanom paprikom. Napunite proreze listićima rashlađenog putera i nadevom od sira. Stavite na pleh, prekrijte folijom i pecite na 180 stepeni 15 minuta. Otvorite foliju i dopecite hleb još 10 minuta.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading