BRZA VEČERA ILI DORUČAK Punjeni i hrskavi hleb ide uz svako jelo
Možete koristiti i bajati hleb.

Punjeni hrskavi hleb
Možda vas zanima:

PRAVA VITAMINSKA BOMBA Aromatično savršenstvo ukusa kestena
Ogrejaće vas u trenutku.

HRSKAVA I ZDRAVA GRICKALICA Napravite domaći čips od belog luka!
Toliko je ukusan da je neodoljiv!

SIROMAŠNO JELO KOJE JE OSVOJILO SVET Čuveni vareniki na vašoj trpezi
Napravite ovo jednostavno jelo.

RUČAK ZA DESETKU! Aromatični karfiol zavolećete odmah
Spremite ovo povrće u potpuno novom ruhu.
Sastojci:
1 hleb
200 g rendane gaude
150 g feta sira
100 g putera
4 čena belog luka
1 ljuta papričica
2 kašike seckanog peršuna
Priprema:
Puter sobne temperature izmešajte s protisnutim belim lukom i peršunom, zamotajte ga u foliju i stavite u frižider. Hleb isecite po dužini i širini, poput mreže. Rezovi treba da budu pet centimetara. Pazite da ne preterate da se ne bi raspao. Pomešajte rendani sir i izmrvljenu fetu sa sitno seckanom paprikom. Napunite proreze listićima rashlađenog putera i nadevom od sira. Stavite na pleh, prekrijte folijom i pecite na 180 stepeni 15 minuta. Otvorite foliju i dopecite hleb još 10 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.
Komentari (0)