PAŠTETA OD SOJE Posna i slasna, pravi raj za nepca, a gotova začas
Preukusan namaz idealan za dane Petrovskog posta.

Potrebno je
Možda vas zanima:

NAMAZ OD JAJA I LUKA Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, daje šmek svakom jelu
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.

POSNA RIBLJA PAŠTETA Kremasta i ukusna, a gotova za 15 minuta
Pravi se lako, a neverovatno je ukusna.

PILEĆA PAŠTETA Neodoljivi namaz ukusa koji priča priče, a uspeva i potpunim početnicima
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.

TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
- 2 šoljice soje
- 20 maslina
- 4 kisela krastavca
- 1 čen belog luka
- prstohvat peršunovog lista
- so
- biber
- par kašika tečnosti iz krastavaca
Priprema
Operite soju pa je ostavite potopljenu u vodi preko noći. Sutradan je procedite i kuvajte sat vemena, sve dok ne omekša.U blender stavite soju, krastavce, beli luk, masline i peršunov list. Posolite i pobiberite. Blendajte sve dok ne dobijete paštetu. Tokom blendanja sipajte malo tečnosti iz kiselih krastavaca, da malo razredite smesu. Čuvajte paštetu u hermetički zatvorenoj posudi.

GRANITIRANI KROMPIRIĆI Savršeno hrskavi, a super kao prilog, ukusa koji se ne zaboravlja
Dodajte uz meso ili jelo po izboru.

PUNJENI PATLIDŽAN RAJ ZA NEPCA Ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočno i slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.

NAJBOLJI RECEPT ZA PROTEINSKE PALAČINKE Savršene za slatki početak dana, a uklapaju se u dijetu
Ukusne i zdrave, a daće vam energije za ceo dan.

BORANIJA SA PAVLAKOM ZA KUVANJE Savršen prilog uz šnicle ili ribu, a pravi se prelako
Kremasta i lagana, daće šmek svakom jelu.
Komentari (0)