KOMBINACIJA KOJOJ NEĆETE ODOLETI Piletina i brokoli savršen ručak
Pravi ručak za subotu.
Piletina iz rerne s brokolijem
Sastojci:
400 g pilećeg filea
1 svež brokoli
1 kašičica suvog začina
1 veza mladog luka
ulje
so i biber
2 jajeta
150 ml kisele pavlake
Priprema:
Piletinu iseckajte na kockice, začinite i pržite na tiganju s malo ulja. Pred kraj prženja dodajte brokoli odvojen na cvetove i seckan mladi luk. Sve sipajte u vatrostalnu posudu, prelijte mešavinom jaja i kisele pavlake i zapecite u rerni pola sata na 200 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LAKO ZA PRIPREMU Pileće kuglice sa neodoljivim kremastim punjenjem tražićete još!
Uživaćete u svakom zalogaju.
PRSTE DA POLIŽEŠ Savršena hrskava pileća krilca za sve ukućane
Nigde ih nećete probati ovako ukusne.
HRPA POVRĆA I VITAMINA U TANJIRU Spremite varivo sa piletinom kao iskusni kuvar
Ne možete da omanete sa pripremom.
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
Komentari (0)