LAŽNA PICA - EKONOMIČNA VEČERA Ako vam je ostalo hleb od juče, eto rešenja za obrok
Obradovaće vas ovaj način pripreme hrane.
Lažna pica
Sastojci:
6 kriški starog hleba
300 ml mleka
3 jajeta
sos od paradajza
100 g pica-šunke
200 g rendanog kačkavalja
1 kašika origana
so
Priprema:
Kriške hleba poređajte u pleh od rerne. Umutite jaja sa mlekom i posolite. Možete da dodate i origano, pa prelijte preko hleba. Premažite sos od paradajza, posložite pica-šunku, kačkavalj i još origana. Pecite oko 15 minuta na 20 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ELEGANTNA SALATA ZA SVEČANE PRILIKE Znaju Meksikanci šta je dobar obrok
Nestvarnog je ukusa.
NAMAZ KOJI MOŽE DA TRAJE DANIMA Domaća pašteta idealna za početak dana!
Elegantna i jedinstvenog ukusa.
NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO ĆETE OKUSITI Njoke u savršenom sosu za sva nepca
Svi će ih zavoleti.
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
Komentari (0)