Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Nedelja, 14. dec 2025.
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Samo dodajte jogurt ili kiselo mleko.
Samo dodajte šolju jogurta.
Samo dodajte šolju jogurta.
Sočan i slasan, pravi raj za nepca.
Služite topao uz šolju jogurta.
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Hrskavih kora i sočnog nadeva, pravićete stalno.
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Najbolje služite uz jogurt i kiselo mleko.
Još bolji od kupovnog, pravićete stalno.
Sočan burek držaće vas dugo sitim, a pomera granice dobrog ukusa.
Od gotovih kora, hrskav spolja, a sočan iznutra.
Sočan i preukusan, uzećete parče više.
Napravite burek sa sirom kod svoje kuće. Pravi se od gotovih kora što mnogo olakšava posao. Bićete oduševljeni koliko je dobar.
Prema ovom receptu ćete brzo napraviti omiljeni burek i uz šolju jogurta dobićete savršenu večeru ili doručak.
Jednostavan za pripremu, a niko neće primetiti razliku u odnosu na onaj iz pekare.